RelatedPost

Top 10 Nintendo DS: 03. Mario & Luigi: Bowser’s inside Story

  • Release: 2008
  • Developer: Alpha Dreams
  • Gemiddelde prijs: 17,50 euro compleet
  • Type game: RPG

Mario-Luigi-3-boxartGamen moet leuk vermaak zijn. Het moet je doen lachen en je het gevoel geven dat je je tijd leuk en goed hebt besteed. Mario & Luigi bekijkt het mario-universum van de andere kant. Een veel luchtigere en fijne kant. Vermaak en plezier voeren hier de boventoon. Karakters zijn wat meer uitgediept en gedragen zich precies zoals je zou verwachten. Luigi is de slungelige, aandoenlijke en vooral aandoenlijke held en Bowser is de dino die alles eet en stiekem verliefd is op de prinses.

Hoofdrol voor Bowser

Dit spel begint dan ook met Bowser die een lekkere paddenstoel krijgt gepresenteerd. Bij het oppeuzelen eet de gulzige Bowser meer op dan alleen de paddenstoel. Onze grote vrienden Mario & Luigi worden tevens opgezogen en belanden in de maag van Bowser. Mario & Luigi zijn niet zo blij dat ze zijn opgeslokt door Mario en het is allemaal de schuld van de schurk Fawfull! Vanuit de maag triggeren zijn Bowser om fawfull te verslaan. Zo kan Bowser vuur spugen op commando van Mario & Luigi, maar ook navigeren. Kortom, we gaan een groot deel van het spel met Bowser aan de gang, gecombineerd met de gekkigheid van Mario & Luigi.

bowser-inside-story-3-1

Dit derde deel in de Mario & Luigi serie pakt verder op de sfeer en de lolligheid van het eerste deel. Je zult dan ook vaak met een smile op je gezicht zitten dankzij de absurde situaties of dialogen. Ook in dit deel ga je wederom op zoek naar koffiebonen en badges om zodoende meer te halen uit het spel.

De combinatie Bowser en Mario & Luigi zorgen voor diversiteit. Bowser zuigt vaak kleinere tegenstanders op. Deze verschijnen vervolgens voor de neus van Mario & Luigi. Al met al een heerlijke RPG met een knotsgekke verhaallijn.

Dit artikel is geplaatst onder de categorie: Featured, Nintendo DS ,met de tags , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Over Rudy Luiten

Enorme passie voor draagbare spelcomputers. Constant bezig met nieuwe devices, mogelijkheden en het maximale halen uit een handheld. Als het draagbaar is, dan is het interessant!

Reageren is niet meer toegestaan, volgende keer sneller zijn?