Top 10 Nintendo DS: 04. Castlevania: Order of Ecclesia

  • Release: 2009
  • Developer: Konami
  • Gemiddelde prijs: 26 euro compleet
  • Type game: Metroidvania

castlevania-ooe-boxartOnze liefde voor Castlevania is groot, vooral op de draagbare spelcomputers. Op de Nintendo DS zijn drie Castlevania games verschenen. Alle drie zijn ze waanzinnig goed. De één is echter net wat minder (Portrait of Ruin) en de ander heeft een vervelende focus op touch-besturing (Dawn of Sorrow). Castlevania: order of Ecclesia is echter perfectie.

Castlevania op een handheld

Castlevania op een handheld. Castlevania op een handheld is meer dan navigeren van punt A naar punt B. Castlevania op een handheld is het onderzoeken van omgevingen. Castlevania op een handheld gaat om het onthouden van omgevingen. Castlevania op een handheld is een game van eerlijke uitdaging en constante groei. Castlevania op een handheld is liefde verpakt in een klein schermpje. Castlevania op een handheld laat een verrassend doolhof op je los.

castlevania-ooe-1

Castlevania op een handheld is zweet in je palmen, vooral als de ene deur achter je sluit. Castlevania op een handheld is een game met verrassende eindbazen. Castlevania op een handheld is groeien en bekend raken met jouw karakter, maar ook met de omgeving. Castlevania op een handheld boeit van A tot Z. Castlevania op een handheld is totale controle. Castlevania op een handheld is een game van zombies en vleermuizen. Castlevania op een handheld is niet compleet zonder kasteel. Castlevania op een handheld is een game vol magie. Castlevania op een handheld is Gothic. Castlevania op een handheld.

Dit is de beste Castlevania!

Dit artikel is geplaatst onder de categorie: Featured, Nintendo DS ,met de tags , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Over Rudy Luiten

Enorme passie voor draagbare spelcomputers. Constant bezig met nieuwe devices, mogelijkheden en het maximale halen uit een handheld. Als het draagbaar is, dan is het interessant!

Reageren is niet meer toegestaan, volgende keer sneller zijn?