Top 10 Nintendo DS: 06. Pokémon Soul Silver

  • Release: 2010
  • Developer: GameFreak
  • Gemiddelde prijs: 25 euro compleet
  • Type game: RPG

pokemon-ss-boxartPokémon Soul Silver is tegelijk op de markt gebracht met Pokémon HeartGold. Beiden zijn remakes van eerder verschenen Nintendo Game Boy games, namelijk Pokémon Silver en Pokémon Gold. Veel oude Pokémon fans zullen aangeven dat deze Game Boy titels onder de top der Pokémon games valt. Het is dan niet gek dat we Soul Silver zo hoog aanschrijven.

In Pokémon Silver wordt het verhaal van Johto opnieuw beleefd. Je begint in New Bark Town om vervolgens op avontuur te gaan en je Pokedex te vullen. Naast bekende tereinen van Pokémon Silver zijn er diverse uitbreidingen toegevoegd, alsmede omgevingen uit Pokémon Crystal.

Pokémon Soul Silver op de Nintendo DS

Pokémon Soul Silver op de Nintendo DS

Uiteraard ontvang je je eerste Pokémon van een professor Elm. Je kunt kiezen uit drie verschillende Pokémon.Vervolgens is het aan jou om alle omgevingen te verkennen, het wederom opnemen tegen team Rocket en Pokémon Meester te worden. Daarnaast hoop je natuurlijk je Pokedex te vullen met alle Pokémon die je kunt vinden in de wereld van Pokémon Soul Silver.

Waarom Pokémon Soul Silver?

Nadat je de Elite four hebt verslagen kun je door Kanto reizen. Deze enorme omgeving biedt je acht extra gym leaders om te verslaan. Pokemon Soul Silver / Heart Gold bieden je enorm veel waar voor je geld.

Pokewalker

pokewalkerNaast de game is ook een klein apparaatje beschikbaar, namelijk de Pokewalker. Dit apparaatje fungeert als een stappenteller. Tegelijkertijd is het mogelijk om een Pokemon te plaatsen op dit apparaatje en zodoende te trainen, zonder dat je het spel daadwerkelijk speel.

Dit artikel is geplaatst onder de categorie: Featured, Nintendo DS ,met de tags , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Over Rudy Luiten

Enorme passie voor draagbare spelcomputers. Constant bezig met nieuwe devices, mogelijkheden en het maximale halen uit een handheld. Als het draagbaar is, dan is het interessant!

Reageren is niet meer toegestaan, volgende keer sneller zijn?