RelatedPost

Top 10 Nintendo DS: 01. Animal Crossing Wild World

  • Release: 2006
  • Developer: Nintendo EAD
  • Gemiddelde prijs: 20 euro compleet
  • Type game: Realtime Strategie

animal-crossing-boxartAnimal Crossing is geen game. Animal Crossing is een ervaring. Bereid je voor. Animal Crossing speel je niet uit. Je speelt de game hoogstwaarschijnlijk ook niet een paar uurtjes. Animal Crossing wordt een onderdeel van je level. In Animal Crossing begin je namelijk met vrijwel niets. Je mag blij zijn dat Nook je een oud krot toewijst om een dak boven je hoofd te hebben. Uiteraard moet je deze ‘woning’ afbetalen. En dat afbetalen doe je door je je te gaan settlen. Afbetalen doe je niet in euro’s of Dollars, maar in Bells. Verdien Bells door goed te zorgen voor je wereld, voor je dorp. Pluk fruit, plant bomen en planten, vind fossielen, insecten, maak de omgeving schoon en haal onkruid weg, maar leg ook contacten met de overige bewoners, voer kleine klusjes uit. Stuur brieven, kom naar hun feestjes, of geef zelf ook een feestje. Koop meubels, een behangetje en stijg zo in aanzien bij je bewoners, maar ook bij “The Happy Room Academy”.

animal-crossing-1

Je bent een slaaf!

De eerste veertig uur zal je het niet door hebben, maar langzaamaan kom je tot de conclusie dat je een slaaf bent geworden van deze game. je wilt namelijk bij die ene meeting zijn om 00.00 uur. Je merkt dat de drang er is om exact dan je Nintendo DS aan te zetten en te genieten van het samenkomen. Je bent blij als er sneeuw ligt en je een mooie sneeuwpop kunt maken in je dorp. Trots laat je je nieuwe huis en meubels zien aan je vrienden en partner. Pas dan merk je dat je je hebt over gegeven aan Animal Crossing. Niet voor niets sleepte deze game zoveel awards binnen.

animal-crossing-2

Bekijk de sterren, voor sociale gesprekken. Nodig je vrienden uit en verzamel.

Let op: vanaf mei 2014 is het WIFI netwerk van de Nintendo DS offline gehaald. Online mogelijkheden van dit spel zijn hierdoor niet meer bruikbaar.

Dit artikel is geplaatst onder de categorie: Featured, Nintendo DS ,met de tags , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Over Rudy Luiten

Enorme passie voor draagbare spelcomputers. Constant bezig met nieuwe devices, mogelijkheden en het maximale halen uit een handheld. Als het draagbaar is, dan is het interessant!

Reageren is niet meer toegestaan, volgende keer sneller zijn?