RelatedPost

Top 10 nintendo 3ds – Nummer 04: Luigi’s Mansion: Dark Moon

  • Release: 2013
  • Developer: Grezzo
  • Gemiddelde prijs: 25 euro compleet
  • Type game: Adventure

Luigi mansion 2Luigi heeft een zwakke plek bij ons. De eeuwige tweede, meest ondergewaardeerd Nintendo IP, maar misschien wel het mooiste karakter. Luigi is het bange jongetje wat erg leunt op zijn grote broer.

In Luigi Mansion heeft Luigi wederom bijzonder veel pech. Zijn grote, sterke broer is namelijk gevangen genomen. Er is geen andere optie om zelf op onderzoek te gaan en Mario te redden. Luigi weet dat Mario ergens is opgesloten in Evershade Valley? Wedden dat daar spoken zijn?

Luigi Mansion 2 - Nintendo 3DS

Luigi neemt daarom zijn ghostbusters-outfit mee en betreedt het eerste pand in Evershade Valley in de goede hoop zijn vriend te redden. Het ergste is nog dat dit de tweede keer is dat Luigi zijn maat probeert te redden tussen allemaal spoken. In 2001 heeft hij dit ook al gedaan (zichtbaar op de GameCube version van Luigi’s Mansion).

Luigi Mansion 2 - Nintendo 3DS

Zoals bovenstaande tekst al doet vermoeden is Luigi Mansion een bijzonder spel. Een spel met een lach en een dubbele tong. Als bange Luigi leer je al snel controle te krijgen over je stofzuiger (Poltergust 5000). Per mansion heb je diverse missies die je moet voltooien. Een missie duurt tussen de 15 minuten en een uur. Elke mansion heeft zijn eigen look-and-feel en in elke kamer lijkt wel wat verwerkt. Dit houdt de game fris. Bij elkaar ben je zeker 15 tot 20 uur bezig met de game en dan hebben we het niet eens gehad over de multiplayer……

Dit artikel is geplaatst onder de categorie: Featured, Nintendo 3DS ,met de tags , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Over Rudy Luiten

Enorme passie voor draagbare spelcomputers. Constant bezig met nieuwe devices, mogelijkheden en het maximale halen uit een handheld. Als het draagbaar is, dan is het interessant!

Reageren is niet meer toegestaan, volgende keer sneller zijn?