Top 10 nintendo 3ds – Nummer 10: Zelda: Ocarina of Time 3D

  • Release: 2011
  • Developer: Grezzo
  • Gemiddelde prijs: 25 euro compleet
  • Type game: Adventure

zelda-oot-boxart-smallZelda is geen onbekende en Zelda Ocarina of Time (OOT) al helemaal niet. De Nintendo 64 klassieker staat bekend als de meest geliefde Zelda game en tevens de best verkopende Zelda game.

Developer Grezzo heeft de game, in opdracht van Nintendo, voorzien van een nieuw likje verf en 3D ondersteuning. Voor de rest heeft Grezzo de game zo min mogelijk aangepast om zodoende een ode te zijn aan het origineel. Dit is uitzonderlijk goed gelukt. De game speelt enorm soepel op de Nintendo 3DS en lijkt specifiek voor dit apparaat ontwikkeld. De 3D effecten komen direct al goed uit de verf. Zodra je de game opstart knalt het 3D naar je toe. Het logo, de dwarrelde stofjes. Het is simpelweg indrukwekkend te noemen.

Zelda Ocarina of Time: Hyrule Castle Town

Zelda Ocarina of Time: Hyrule Castle Town

Als je dan ook nog eens bedenkt dat dit één van de beste games ooit is, voorzien van een nieuwe lik verf en 3D beelden die waanzinnig zijn, dan kun je je voorstellen dat dit een aanrader is.

Zelda Ocarina of Time

Zelda Ocarina of Time

In OOT ga je op avontuur als een kind en eindig je het avontuur als een volwassen man. Zwemmen, vissen, romantiek, mensen helpen, geheimen vinden, vriendschap met een paard (Epona), spullen open, minigames, enorme bazen verslaan en grotten onderzoeken. Spreekt dit je aan? Dan is nu het moment om in te stappen.

Dit artikel is geplaatst onder de categorie: Featured, Nintendo 3DS ,met de tags , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Over Rudy Luiten

Enorme passie voor draagbare spelcomputers. Constant bezig met nieuwe devices, mogelijkheden en het maximale halen uit een handheld. Als het draagbaar is, dan is het interessant!

Reageren is niet meer toegestaan, volgende keer sneller zijn?