RelatedPost

Nummer 10: Daxter

  • Release: 2006
  • Developer: Ready at Dawn
  • Gemiddelde prijs: 10 euro compleet
  • Type game: Platformer

daxter PSP boxartDaxter is een typische platform game. De game kwam in 2006 uit en de kwaliteit verbaasde veel mensen. Deze game deed enorm veel denken aan de Jak & Daxter games op de PS2. Ook zonder Jak en in zakformaat kan deze game dus enorm bekoren. In deze aflevering is Daxter een ongedierte bestrijder. Zijn baan is drukbezet gezien Haven City voorzien is van een plaag Metal Bugs.

De game bestuurt geweldig en het gebruik van de spraygun werkt prettig. De opbouw is prima. Je zult niet direct in het diepe gegooid worden, maar leert gaandeweg het gebruik en de besturingsmogelijkheden. Nu is de game ook geen makkie, de auteur van dit artikel heeft namelijk wekenlang vastgezeten bij een bepaalde eindbaas.

Misschien is de frustratie wel dusdanig opgelopen dat de titel hoger had geëindigd als deze eindbaas niet zo moeilijk was geweest. De minimale laadtijden werken mee aan het genot, waarmee er een Disney-achtige setting gecreerd wordt. Nergens krijg je het idee dat de game je tegenwerkt door technische beperkingen.

Dit artikel is geplaatst onder de categorie: Featured, PSP, PSVita ,met de tags , . Bookmark de permalink.

Over Rudy Luiten

Enorme passie voor draagbare spelcomputers. Constant bezig met nieuwe devices, mogelijkheden en het maximale halen uit een handheld. Als het draagbaar is, dan is het interessant!

Reageren is niet meer toegestaan, volgende keer sneller zijn?