RelatedPost

De Playstation portable (PSP) is inmiddels vervangen door de Playstation Vita. Tijd dus om de balans op te maken en een definitieve top 10 af te geven. Welke games spreken als we het over de PSP hebben?

psp-top-10

Overigens, in deze post maken we geen onderscheid tussen de verschillende versies van de PSP en daaraan gekoppelde plus- en minpunten. Hier zijn andere artikelen voor. We bespreken games die voor de PSP1000 zijn uitgekomen. Dit is de Playstation Portable die bij launch in de winkels lag. Alle games besproken in dit artikel zijn speelbaar op PSP1000, PSP2000, PSP3000 en PSPGo!. Veel van de besproken games zijn tevens beschikbaar voor de PSVita.

Bij elke titel geven we tevens een gemiddelde prijs waarvoor je de game kunt kopen. Dit zijn uiteraard geen vaste prijzen, maar een richtprijs, gebaseerd op gemiddelde prijzen gevonden op ebay.com

Uiteraard geven we tenslotte ook nog onze ongezouten mening over deze games. Eén ding staat vast, alle tien de games zijn uitmuntend in hun genre. Op de laatste pagina geven we nog een totaaloverzicht.

Dit artikel is geplaatst onder de categorie: Featured, PSP, PSVita ,met de tags , . Bookmark de permalink.

Over Rudy Luiten

Enorme passie voor draagbare spelcomputers. Constant bezig met nieuwe devices, mogelijkheden en het maximale halen uit een handheld. Als het draagbaar is, dan is het interessant!

Reageren is niet meer toegestaan, volgende keer sneller zijn?