RelatedPost

Revo is geen onbekende speler. In 2012 brachten zij de Revo K101 uit; een uitstekende handheld die Game Boy Advance (GBA) games kan afspelen.

Revo K101 plus

Met een lichte update, welke vooral de focus legt op de software, probeert Revo de handheld nogmaals onder de aandacht te brengen. De Revo K101 plus is overigens geen emulator, maar gebruikt exacte kopie van de daadwerkelijke hardware met een verbeterde CPU en geheugen. Deze update voegt een aantal extra’s toe aan de toch al aantrekkelijke handheld, namelijk:

  • Capaciteit batterij verhoogd naar 800 mAh
  • Verholpen issues met opslaan van 32MB roms
  • Batterijverbruik in standby een stuk beter
  • DUAL Rom mogelijkheid; 32MB + 32MB of 32MB en 16MB
  • Standaard helderheid is terug gebracht. het verschil tussen de verschillende standen is hiermee duidelijker.
  • Bij het aansluiten van een revo K101 plus op een televisie (AV-kabel) stopt de handheld met het verspreiden van eigen geluid. Al het geluid verloopt dan via de televsie
  • Het afspelen van irritante hoog piep-geluid tijdens het wisselen van scherm helderheid zijn verholpen
  • Een screenprotector wordt standaard meegeleverd

Een demo van de Revo K101 plus

Onderstaande video toont een uitgebreide demo van de Revo K101 plus.

Bestellen

De mannen van Revo zijn inmiddels gestart met de verkoop van de Revo K101 plus. Momenteel is het alleen mogelijk om een witte handheld te bestellen. Er zijn wel plannen om de handheld ook in andere kleuren aan te bieden, inclusief een doorzichtige casing.
Daarnaast zijn er afspraken gemaakt met Rose Colored Gaming om exclusieve versies aan te bieden. Je kunt hier denken aan handhelds in de kleurstelling van een Nintendo NES en dergelijke.

Dit artikel is geplaatst onder de categorie: Featured, Gameboy Advance ,met de tags , . Bookmark de permalink.

Over Rudy Luiten

Enorme passie voor draagbare spelcomputers. Constant bezig met nieuwe devices, mogelijkheden en het maximale halen uit een handheld. Als het draagbaar is, dan is het interessant!

Reageren is niet meer toegestaan, volgende keer sneller zijn?