RelatedPost

Even tijd voor een luchtig momentje. Heb jij het in je? Denk je werkelijk dat je elke spelcomputer kunt herkennen op basis van een plaatje, of een feitje?

Bewijs dat je een gamemaster bent en doe de quiz

herken de spelcomputerMet slechts 10 vragen weet je of je je kennis wat moet bijschaven of niet. Weet je nog dat die oude Game Boy paarse knoppen had? Weet je nog dat ook SEGA spelcomputers maakte? Weet jij nog dat de handheld spelcomputer van Atari de Atari Lynx heette?

Wij hebben voor jou een selectie gemaakt uit de rijke geschiedenis van gaming. Aan jou om te bewijzen of je hier wat van hebt meegekregen. Let op, we zijn een website die zich richt op draagbare spelcomputers. Hier zie je dus geen Nintendo Wii of een Playstation 3 tussen staan. Wel testen we je op alle draagbare spelcomputers ooit. Kortom, ook die vreemde homebrew- handheld kan terug komen, maar uiteraard ook de meer bekende spelcomputers van Nintendo en Sony.

Aan het einde van de quiz “herken de spelcomputer” wordt er een score berekend en een eindresultaat gegeven. Dit resultaat kun je delen op Facebook, Twitter of via mail.

Om je een beetje te helpen willen we graag verwijzen naar onze uitgebreide tijdlijn. Hierin vind je werkelijk alle spelcomputers die ooit relevant zijn geweest. Wist je dat de eerste draagbare spelcomputer uit 1979 kwam? Een must read om de quiz: “herken de spelcomputer” foutloos te kunnen doorlopen.

Herken de spelcomputer

herken de spelcomputer Gameboy

Je resultaat:  

Je Rank:  

Dit artikel is geplaatst onder de categorie: Featured, Funny ,met de tags . Bookmark de permalink.

Over Rudy Luiten

Enorme passie voor draagbare spelcomputers. Constant bezig met nieuwe devices, mogelijkheden en het maximale halen uit een handheld. Als het draagbaar is, dan is het interessant!

Reageren is niet meer toegestaan, volgende keer sneller zijn?