Hidden gem: Dragon Quest Heroes Rocket Slime

  • Release: 2006
  • Developer: Square Enix, TOSE
  • Gemiddelde prijs: 24 euro compleet
  • Type game: Action Adventure

Dragon-Quest-Heroes-Rocket-Slime-DS-boxAls het rustige Slimenia ineens wordt overvallen door the Plobfather en zij ook nog eens alle slimes ontvoeren, dan weet je dat je in actie moet komen. Wie? Ja, jij een Slime genaamd Rocket!

Eigenlijk moet dat al afdoende zijn om deze game te halen. Rocket gaat dus al stuiterend op pad om zijn vrienden te redden. De eenvoudige besturing zorgt ervoor dat je de game makkelijk kunt oppakken en beheersen. Springen is namelijk niet mogelijk, je kunt wel jezelf wegschieten en dat is dan ook een move die je vaak zult toepassen. Door jezelf uit te rekken en weg te schieten kun je tegenstanders aanvallen, kooien openen en zelfs kanonnen afvuren. Zoals je al merkt is dit geen traditionele Dragon Quest game.

Tankbattles

The Plobs hebben toegang tot enorme tanks. Rocket gedurende het spel ook. Hiermee kun je de strijd aangaan. Je kunt winnen door zo snel mogelijk munitie te vervoeren naar je kanonnen. Dat klinkt makkelijk, maar tegelijkertijd moet je wel voorkomen dat de tegenstander jou uitschakelt. Is de levensmeter leeg, dan kun je de tank van de tegenstander bestormen en de betreffende tank daadwerkelijk vernietigen.

Dragon Quest Rocket Heroes is geen moeilijk of lang spel, maar blijft vermaken dankzij de eenvoudige -doch aandoenlijke- graphics en de geweldige -doch simpele- gameplay.

rocket-slime-ds

Dit artikel is geplaatst onder de categorie: Featured, Nintendo DS ,met de tags , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Over Rudy Luiten

Enorme passie voor draagbare spelcomputers. Constant bezig met nieuwe devices, mogelijkheden en het maximale halen uit een handheld. Als het draagbaar is, dan is het interessant!

Reageren is niet meer toegestaan, volgende keer sneller zijn?