RelatedPost

Op diverse sites kun je tegenwoordig modificaties vinden van diverse artikelen, zo ook gameconsoles en cartridges. Etsy is één van deze bedrijven die modificaties doorvoert en ze verkoopt. Zo verkopen ze Game Boy en game Boy Advance cartridges, welke zijn omgebouwd tot USB-Stick (8 GB).  Naast cartridges verkopen ze ook gehele Game Boy consoles, welke kunnen fungeren als USB 3.0 harde schijf (500 GB).

Nostalgie aan je sleutelbos.

Nostalgie aan je sleutelbos.

Helaas kun je de USB-port niet in de cartridge schuiven, wat het een klein beetje onhandige gadget maakt. Maar gezien dat we helemaal gek zijn van dit idee, zien we dit stukje ongemak door de vingers.

Normaal zijn we dus niet zo van het verwijzen naar shops, maar dit is te gaaf om te missen: http://www.etsy.com/shop/8BitMemory

Dit artikel is geplaatst onder de categorie: Funny, GameBoy, Gameboy Advance, GameBoy Color ,met de tags , . Bookmark de permalink.

Over Rudy Luiten

Enorme passie voor draagbare spelcomputers. Constant bezig met nieuwe devices, mogelijkheden en het maximale halen uit een handheld. Als het draagbaar is, dan is het interessant!

2 reacties op Game Boy cartridge USB-stick

  1. Rudy Luiten stelt:

    Ik wil er eentje!

  2. koningin stelt:

    Zeer degelijk, zeer degelijk. Zeker nu ik wat meer tijd heb, is dit een ideale uitvinding!