RelatedPost

De Nintendo Game & Watch series was een enorm succes in de jaren 80 en legde de basis voor de Nintendo Game Boy. In een vrij korte periode heeft Nintendo 59 verschillende Game & Watch LCD spelcomputertjes op de markt gebracht. Deze kleine spelcomputers zijn tegenwoordig erg gewild onder verzamelaars. Hierdoor stijgen de prijzen fors.

Game & Watch catalogus

Voor verzamelaar en liefhebber van de Game & Watch spelcomputers is er een catalogus opgesteld door echte kenners. Met maar liefst 208 pagina’s vol met informatie over de Game & Watch en de keuzes van Nintendo in de jaren tachtig. De catalogus is beschikbaar in twee talen, namelijk Engels en Duits. Zowel de Duitse als de Engelse variant worden in twee opties geleverd, namelijk als luxe hardcover variant voor 59 euro en een reguliere variant voor 39 euro. Je krijgt hiervoor dus ruim 35000 woorden rondom dit stukje geschiedenis van Nintendo.

Onofficial Game & Watch collector's Guide

Onofficial Game & Watch collector’s Guide

Limited edition – hardcover

Er zijn slechts 500 stuks beschikbaar van de hardcover variant, dus mocht je interesse hebben in dit stukje geschiedenis, dan raden we je aan om snel te handelen. Bij de catalogus ontvang je tevens een quick reference card met een direct overzicht van de 59 uitgegeven Game & Watch spelcomputers.

Quick Reference Card

Quick Reference Card

Dit artikel is geplaatst onder de categorie: Featured, Retro ,met de tags , . Bookmark de permalink.

Over Rudy Luiten

Enorme passie voor draagbare spelcomputers. Constant bezig met nieuwe devices, mogelijkheden en het maximale halen uit een handheld. Als het draagbaar is, dan is het interessant!

Reageren is niet meer toegestaan, volgende keer sneller zijn?