Geschiedenis en over PortableGames

Auteur en eigenaar Rudy Luiten (pasfoto)

Auteur en eigenaar

Portable-games is het spirituele vervolg van een gedachte die is ontstaan in 2001. In die tijd was gamemag.nl  -een website voor diverse platforms en gericht op een groter publiek- het groeiende informatieplatform. In 2004 bereikte de site haar hoogtepunt met 270.000 hits op een dag.
Gezien de verdere verplichtingen van de eigenaar is deze site enige jaren geleden opgeheven.

De bedenker achter deze site wilde echter nog steeds informatie verspreiden, maar dan op een andere manier en voor een selectiever publiek. Na een uitgebreide analyse van de huidige sites, geleverde content en bestaande modellen, is gekozen voor een eenvoudige aanpak, met aandacht voor mobiel entertainment. Het gamen op draagbare computers is ondertussen meer een gemeengoed geworden dan een uitzondering en biedt een uitstekende uitgangspositie voor een boeiende website met informatie gericht op de serieuze mobiele gamer.

Niet lang na deze conclusie ontstond PortableGames, een website gericht op een selectieve groep fanatiekelingen, die enthousiast zijn over portable gaming en de rooskleurige toekomst van het gamen op een mobiel-apparaat, zij dit met knoppen, of op een touchscreen.

Denk je overigens dat je een goede toevoeging bent tot ons kleine, maar gezellige team, dan kun je altijd contact opnemen via het contactformulier. We zijn namelijk altijd op zoek naar enthousiaste mensen die ook hun informatie willen delen via een gespecialiseerd medium. Neem contact met ons op via het contactformulier.

Nogmaals, we doen dit als hobby, hebben geen intentie om mensen te misleiden. Het ultieme doel is vindbaar zijn via diverse kanalen en deze vindbaarheid belonen met goede, heldere, informatieve en hopelijk ook leuke teksten.

Daarnaast bieden we een webshop. Hierin staan items die onderdeel zijn van de persoonlijke collectie van PortableGames en kan zeer zeker interessant zijn voor de verzamelaars onder ons.

Met vriendelijke groet,
Rudy Luiten

Voor wie is deze site?

De site is gericht op enthousiaste mensen die graag wat meer willen weten over draagbare spelcomputers, maar ook op retro-gamers. Als bezoeker merk je dan al snel dat de site bijzondere informatie biedt over spelcomputers die je allang niet meer kunt kopen in winkels, maar ook informatie over huidige spelcomputers. Zo houden we het fris.

Kortom, geintereseerd in draagbare games, dan ben je bij portable-games meer dan welkom.

Tips en ideeën?

Heb je een tip of een idee voor Portable-Games? Laat het ons weten en neem contact op via het contactformulier.

Laatste reacties…