☰ menu

Altijd al in het echte leven Pokémon willen vangen? Nintendo komt tot hulp. Pokémon Go voor iOS en Android biedt je de mogelijkheid om in jouw dorp of stad Pokémons te vangen.

Op basis van jouw GPS positie kun je de beesten tegenkomen en proberen te vangen. Nog nooit was Pokémon zo dichtbij. Die laatste zin kan zo in de marketingcampagne van deze game. Een MMO die je speelt in combinatie met je locatie en je smartphone en de Pokémon Go Plus (deze is optioneel). Op je smartphone zie je de directe wereld alsof je aan het filmen bent. Kom je -vervolgens- op een locatie waar een Pokémon te vangen valt, dan zal deze getoond worden op je smartphone. Het is nu aan jou om de strijd aan te gaan.

Pokémon Go - iOS en Android

Pokémon Go Plus

Nintendo zou Nintendo niet zijn als ze niet iets speciaals doen om op te vallen.
De Pokémon Go plus is een bluetooth accessoire die je helpt met je jacht op Pokémon. Deze armband geeft namelijk trilsignalen zodra je op de huidige locatie acties kunt uitvoeren. Het is nog niet duidelijk wat deze accessoire gaat kosten en waar je deze kunt kopen.

Pokémon Go trailer

Zie hieronder de eerste trailer van deze Nintendo game.

Lees ook...

Dit artikel is geplaatst onder de categorie: Featured, Smartphone ,met de tags , , . Bookmark de permalink.

Over Rudy Luiten

Enorme passie voor draagbare spelcomputers. Constant bezig met nieuwe devices, mogelijkheden en het maximale halen uit een handheld. Als het draagbaar is, dan is het interessant!

Reageren is niet meer toegestaan, volgende keer sneller zijn?