☰ menu

Flyhunter Origins is een game met een verhaal. Een grappige platformer die gemaakt is door ex-Pixar medewerkers en dat zie je. Een game voor kinderen.

FlyHunter Origins

Flyhunter Origins is een game met een verhaal. Een grappige platformer die gemaakt is door ex-Pixar medewerkers en dat zie je. Een game voor kinderen.

Fire Emblem: Awakening

fire emblem awakening

Fire Emblem: Awakening, de langlopende serie landt ook op de 3DS. Wat vinden we van deze SRPG?

Kung-Fu Sheep

Kung-fu sheep

Kung-Fu Sheep combineert endless running met combat. De presentatie laat wat te wensen over, maar de gameplay maakt dit meer dan goed.

The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D

Zelda Ocarina of Time

The Legend of Zelda: Ocarina of Time wordt als één van de beste games ooit gezien. Wat vinden we van de 3DS heruitgave van Nintendo?

RPG Clicker

Een rollenspel op de smartphone, word sterker, versla bazen, maar laat vooral de game voor jou werken. Dit is RPG Clicker…

Resident Evil: Revelations

Als je dacht dat spanning en draagbaar gamen niet samen gaan, dan moet je onze review lezen van Resident Evil: Revelations. Spanning, actie en beter dan Resident Evil 5!

TxK

Txk is een echte indie-game en geheel ontwikkeld door Jeff Minter. Deze moderne opvolger van Tempest heeft ons hart veroverd. Is dit de beste shooter ooit?

Ghost Trick: Phantom Detective

Ghost Trick is verkrijgbaar voor de Nintendo DS en op iOS. Wat vinden we ervan?

Pokémon Black: één van de leukste Pokémon titels!

De serie Pokémon beslaat inmiddels bijzonder veel delen. Ditmaal kijken we naar Pokémon Black, voor de Nintendo DS.

JRPG liefde: Tales of the Abyss

Tales of the Abyss is een geweldige, doch traditionele JRPG. Een aanwinst voor elke Nintendo 3DS bezitter die blij wordt van typisch Japanse games.